Schuttersvrienden,

 

Alle leden van de schutterij worden beleeft uitgenodigd om op vrijdag 27 oktober om 20.00 uur de najaarsvergadering bij te wonen die gehouden zal worden in verenigingslokaal Cafe Sport te Eys.

 

De agendapunten en de notulen van de jaarvergadering zijn via mail naar jullie verstuurd. Voor het eventueel toevoegen van agenda punten kan contact opgenomen worden met onze voorzitter of onze secretaris.

Aangezien er een bestuurlijke wijzigingen zullen plaatsvinden in ons bestuur is het van belang voor onze leden om bij deze vergadering aanwezig te zijn en te stemmen voor nieuwe bestuursleden.

 

Nogmaals VRIJDAG 27 OKTOBER 20.00 uur in Cafe Sport.

 

Enthousiaste Muzikanten

 

In 2012 is de drumband gepromoveerd van de 4de  naar de 3de divisie binnen de Zuid Limburgse Schuttersbond. De drumband wil deze opwaartse spiraal graag vasthouden.  Daarom is de drumband van Schutterij St. Sebastianus Eys op zoek naar enthousiaste muzikanten.

De drumband bestaat uit een slagwerkgroep (snare, tenor, overslag, bekkens, percussies) en blazersgroep (trompetten en marching baritons).

Met name de blazersgroep heeft behoefte aan uitbreiding om een volgende stap te kunnen maken. Trompetblazers zijn van harte welkom,  uitbreiding met jachthoorns en/of sousafoons is mogelijk. Uiteraard blijven slagwerkers ook welkom.

Interesse?

De repetitieavond is op woensdag van 19:00 uur tot 20:30 uur bij Cafe Sport, Grachtstraat 1a te Eys.

 

 

Kom dan gewoon eens kijken/luisteren op de repetitie en laat je dan eventueel verder informeren of neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Interesse om Lid te worden?

Wij maken graag nieuwe vrienden. Zo zijn er tal van mogelijkheden voor geïnteresseerden om kennis te maken met de schutterij. De drumband is steeds op zoek naar nieuwe leden. Vooral  binnen de blazersgroep is er behoefte aan trompettisten. Uitbreiding naar jachthoorns en sousafoons is mogelijk. Op de woensdagavond wordt geoefend in de zaal van cafe Sport. Een andere mogelijkheid is de functie van geweerdrager, voor wie discipline tijdens wedstrijden en optochten wil combineren met veel kameraadschap en plezier. Een ieder die interesse heeft kan voor enige toelichting mailen naar ons e-mail adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Te Huur

Wist u dat de schutterij enige zaken heeft, die u bij de daarvoor passende gelegenheid kunt huren. Er is een tent beschikbaar in stevige constructie met sterk zeildoek, een verrijdbare WC-wagen, diverse klapstoelen en tafels. Informatie? Bel voorzitter Leo Eykenboom, tel. 043-4511996, of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.